Het prille begin

+ bekijk PORTFOLIO

Na negen maanden mag je eindelijk jullie babytje in je armen sluiten. Een moment om nooit te vergeten. En dan begint 'ie: de kraamtijd. Voor de een is het een roze wolk, voor de ander is 'ie wat grijzer. Maar hoe dan ook: het is een onvergetelijke tijd die véél te snel voorbij gaat. Hoe mooi is het als deze tijd kan worden vastgelegd: de tijd even kan worden stilgezet...? Ik doe niets liever dan een tastbare herinnering voor mensen te creëren tijdens een newbornshoot, waardoor ze later terug kunnen kijken en weer even terug zijn in het moment. 

Baby love

Jouw familie vastgelegd

+ bekijk PORTFOLIO

Elk gezin, elke familie is anders. Het is mijn doel om jullie familie tijdens de fotoshoot vast te leggen zoals jullie zijn: uniek! Dit alles op een ontspannen en ongedwongen manier, waardoor iedereen zich lekker op zijn gemak voelt. Dat zorgt voor spontane foto's, waar jullie nog jarenlang van kunnen genieten.
Tijdens een Family Fun shoot leg ik uiteraard het hele gezelschap vast, maar maak ik ook tijd voor foto's van de afzonderlijke gezinnen binnen de familie, portretten van de (klein)kinderen,  of andere samenstellingen. 

family fun

+ Lees meer over de shoots 

Vaak werk ik dus met kinderen, en die regisseren we zo min mogelijk. Forceren doen we al helemaal niet. Als juf weet ik kinderen makkelijk op hun gemak te stellen. Juist door in het moment te duiken en mee te gaan met de 'flow' van jullie kinderen maken we de meest fantastische plaatjes, die écht een weerspiegeling zijn van jullie huidige leven. Tijdens de shoot zorg ik voor een gemoedelijke en relaxte sfeer. Wil je meer weten over de verschillende shoots? Klik snel op onderstaande button!

Zo gaan we te werk