neem contact op +

Na 15 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt ben ik inmiddels fulltime fotograaf en bovenal moeder van de twee allerleukste kindjes: onze prachtige dochter Nola en onze vrolijke zoon Sep. Zij zijn tevens het lijdend voorwerp in dit hele verhaal...Al zolang ik mij kan herinneren loop ik rond met (wegwerp)cameraatjes om plaatjes te schieten, toen nog niet denkend aan mooie composities, kleuren, belichting of hét perfecte plaatje, maar met slechts één doel: herinneringen vastleggen. Met veel plezier kijk ik terug naar deze plaatjes uit mijn jeugd en onmiddellijk roepen zij het gevoel van toen bij me op.


Nog belangrijker, ik wilde een blijvende herinnering creëren voor haar zodat zij ‘later als ze groot is’ een beeld heeft van ons leven nu. Dat maakt dat ik vooral lifestyle fotografeer: ongeposeerd, ongedwongen en spontaan. Dit geldt natuurlijk ook voor onze zoon Sep, die anderhalf jaar later geboren werd. Mijn kinderen zijn dus mijn meest gefotografeerde modellen, op hen probeer ik alles uit.

over mij

Al snel kwam ik erachter dat ik het beste uit elk beeld wilde halen en mijn foto’s wilde verbeteren. Kortom, het professioneler wilde aanpakken.
Dat heeft ertoe geleid dat ik ben gaan investeren in cursussen en apparatuur. Elke dag kom ik nog dingen tegen die ik wil verbeteren en ik ben zeker nog niet waar ik wil zijn, maar hé: you better start before you are ready! Ik hou van foto's die authentiek zijn en een verhaal vertellen. Dat lever ik dus ook in mijn series. Mijn hoofd zit altijd vol nieuwe ideeën en ik ben liever bezig met van alles en nog wat dan dat ik stil zit.

Met mij als fotograaf krijg je een dolenthousiaste en kindgerichte fotograaf op bezoek die warme, pure en authentieke foto's maakt. De situatie wordt vastgelegd zoals 'ie is: met oprechte en eerlijke emoties. Het lijkt me hartstikke leuk jou ook te leren kennen. Kijk snel welke shoots je kunt boeken en twijfel niet: jouw meest waardevolle herinneringen voor altijd vastgelegd, dat is iets wat ik met liefde voor je in de praktijk breng!

Hi, wat leuk dat je er bent. ik ben Sanne. Lifestylefotograaf in Zuid-Limburg met een liefde voor authentieke, spontane en ongedwongen beelden.

Ik zal bij het begin beginnen...

Ik houd van hartig en zout eten, gezelligheid, het anderen naar hun zin maken, Italië, een opgeruimd huis, lekkere wijn, podcasts luisteren over mindset, toeren, organiseren. Ik ben een tikkeltje dwangmatig en gestructureerd. 

Toen onze dochter Nola geboren werd vond ik dit nóg belangrijker. Ik wilde al deze, zo vergankelijke dingen, vastleggen, documenteren bijna, zodat ik dit gevoel nooit meer zou vergeten. 

Gewoon

Sanne

Verstuur

Bericht
telefoonnummer
email
Naam

Dankjewel! Je bericht is verzonden.

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn aanbod!
Omdat ik mijn gezin, Sanne Creuëls Photography en mijn werk in het onderwijs probeer te combineren kan het dus soms iets langer duren voor je reactie krijgt. Sorry en alvast bedankt voor je geduld ;)! 

Ik doe mijn uiterste best jouw bericht binnen 3 werkdagen te beantwoorden. 

Heel veel groetjes,
Sanne

Sanne Creuëls Photography
06 53 86 06 75
www.sannecreuels.nl 
Facebook: Sanne Creuëls Photography
Instagram: sanne_creuels_photography

Contact